Імбир рожевий маринований - один з основних інгредієнтів для суші. Тонкі хрусткі пелюстки рожевого кольору з гостро-солодким смаком відмінно підходять не тільки для суш і сашим, але й до рису і локшини, до страв з морепродуктами.
Маринований імбир зберігає практично всі корисні властивості свіжого кореня. Особливо цінується своєю антимікробною дією на сиру рибу. Знищує мікроби, підвищує імунітет і стійкість до інфекцій. А також імбир їдять між різними видами суші для того, щоб очистити смакові рецептори і відчути смак кожного виду суші. До того ж імбир покращує апетит, травлення і настрій, служить джерелом калію, магнію, міді, марганцю і вітаміну В6.
Завдяки високому вмісту кальцію і магнію імбир корисний для серця і кровоносних судин, добре підвищує тонус всього організму.
В цього товару немає відгуків. Будь першим!