Вершкове рагу з морепродуктами

Вершкове рагу з морепродуктами - зображення
14.05.2019

Легкий рецепт з морепродуктами, який ідеально підходить для легкого і здорового обіду. Він особливо зручний для тих, хто приступає до літньої дієти, адже ця страва з морепродуктів має низький вміст жиру.

Час приготування: 00:30
Спосіб приготування: Тушкування
Вид страви: Гаряча страва
Кухня: Європейська
Порцій: 4
Інгредієнти:

1 столова ложка оливкової олії
1 цибулина, нарізана
2 нарізаних селери
1 зубчик часнику, подрібнений
175 мл білого вина
300 мл курячого бульйону
1 столова ложка кукурудзяного борошна, змішана в пасту з 1 столовою ложкою холодної води
400г замороженого міксу морепродуктів, розморожений
маленький пучок кропу, нарізаний
5 столових ложок сметани
часниковий хліб, для подачі

Покроковий рецепт:

Нагрійте масло на великій пательні і варіть цибулю і селеру до м'якості, близько 10 хвилин. Додайте часник і варіть ще 1 хвилину. Влийте вино і варіть на сильному вогні, до майже повного розварювання.
Влийте бульйон і суміш з кукурудзяного борошна і варіть 5-10 хвилин, часто помішуючи, до загусання. Приправте, потім додайте морепродукти і більшу частину кропу. Варити на повільному вогні протягом декількох хвилин, поки вони не стане гарячим, потім додати сметану.
Тим часом приготуйте часниковий хліб, слідуючи інструкціям на упаковці. Викладіть рагу в теплі миски і посипте кропом. Подавати з часниковим хлібом.

Шукати більше по тегам: морепродукти рагу

Немає відгуків на цю статтю.

Ваша оцінка статті:
Рекомендовані товари