Журавлина у цукрі

Класичний десерт Журавлина у цукрі - зображення
11.12.2018

Класичний рецепт всім відомого десерту цукрової журавлини стане як ніколи у нагоді до святкового столу. Швидкі і прості в приготуванні ласощі точно будуть усім до смаку! Журавлина в цукрі не тільки гарна як самостійна страва, а й допоможе ефектно прикрасити інші десерти, тістечка, торти і напої. І особливо вдало вона допоможе відвернути увагу дітей в запалі підготовки до свят!

 

 

СКЛАДОВІ

 

2 склянки дрібнозернистого цукру

2 склянки води

2 склянки свіжої або свіжозамороженої журавлини

 

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

 

У середній каструлі змішайте 2 ск. цукру і 2 ск. води. Доведіть до кипіння, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Зніміть з вогню і злегка остудіть.

 

Насипте журавлину в середню миску; залийте журавлину цукровою водою. Накрийте і поставте в холодильник на ніч.

 

Процідіть журавлину і обваляйте в останній 1 ск. цукру. Розкладіть журавлину в один шар і дайте висохнути. Ідеально підійде для закусок, прикрасить напої або десерти.

Шукати більше по тегам: новорічні рецепти ягоди

Немає відгуків на цю статтю.

Ваша оцінка статті:
Рекомендовані товари
Рекомендовані статті
Хрусткий ягідний десерт для двох - зображення

Хрусткий ягідний десерт для двох

 Простий   0:35  2

14.02.2019
Смачні млинці з чорникою до Масниці - зображення

Смачні млинці з чорникою до Масниці

 Простий   0:15   12

01.03.2019