Духм'яні перепілки гриль з травами і лимоном

Перепілки гриль з травами - зображення
07.06.2019

Ці ніжні, м'які перепілки готуються менш ніж за 20 хвилин. Вони заправлені швидким маринадом зі свіжих літніх трав, терпкого лимона з дрібкою діжонськой гірчиці.


Час приготування: 00:20
Спосіб приготування: Запікання, Гриль
Вид страви: Гаряча страва
Кухня: Європейська
Порцій: 4
Інгредієнти:

4 перепілки
1 чайна ложка гірчиці діжонської
1 лимон, сік і цедра
1/4 чашки оливкової олії
3 столові ложки нарізаних свіжих змішаних трав естрагон, зелена цибуля, чебрець і кервель)
Кошерна сіль і мелений чорний перець

Покроковий рецепт:

✔ Висушіть перепілок насухо паперовими рушниками, залиште штифти гриля. У великій мисці змішайте гірчицю, лимонний сік, цедру лимона і оливкове масло. Додайте трави в суміш.

✔ Додайте перепела, повертаючи їх, щоб покрити в суміші. Накрийте і відкладіть приблизно на 15 хвилин. (При бажанні перепілку можна маринувати до 4 годин, просто накрийте кришкою і поставте в холодильник до готовності до приготування. Витягніть птахів з холодильника приблизно за 20 хвилин до приготування на грилі.)

✔ Розігрійте злегка змащений маслом гриль до середньої температури. Покладіть перепела на гриль грудкою вниз, на відстані кількох сантиметрів. Готуйте близько 3 хвилин, потім обережно переверніть і продовжуйте смажити до тих пір, поки птахи не будуть приготовлені, ще 3-4 хвилини.

✔ Викладіть на блюдо, дайте птахам «відпочити» протягом 5 хвилин. Подавати з шматочками лимона, за бажанням.

Шукати більше по тегам: гриль перепілки

Немає відгуків на цю статтю.

Ваша оцінка статті:
Рекомендовані товари