Запечена дорада з лимоном

Запечена дорада з лимоном - зображення
01.02.2019

Простота - запорука успіху! Риба може бути примхлива в приготуванні і рецепти з великою кількістю інгредієнтів заберуть досить багато часу. Однак зовсім необов'язково витрачати багато часу, якщо використовувати найнадійніший спосіб - правильний вибір спецій! Рецепт форелі дорада з лимоном дуже швидкий в приготуванні і неймовірно красивий і лаконічний в подачі.

Час приготування: 00:40
Спосіб приготування: Запікання
Вид страви: Гаряча страва
Кухня: Європейська
Порцій: 2
Інгредієнти:

Дорада (морська форель) - 2 шт. (650 гр)
Лимон - 1 шт
Свіжий розмарин - 4 гілочки
Часник - 1 голова
Орегано, чебрець, шавлія, базилік, материнка (сушена) - 1-2 чайних ложки
Перець чорний, рожевий, зелений - за смаком
Сіль - за смаком
Цукор - 1 дрібка
Оливкова олія - 3 столові ложки

Покроковий рецепт:

Зубчик часнику розрізати навпіл і злегка обсмажте на оливковій олії.
Рибу заправте сіллю, зеленню, перцем свіжомеленим і сумішшю масла. Зробіть глибокий поперечний зріз на одній стороні тушки і покладіть в них в скибочки лимона.
Усередині нафаршіруйте рибу свіжим розмарином і часником.
Потім на сковороді, викладіть папір для запікання. Полийте рибу маслом з обсмаженою часником. І приправте рибу дрібкою цукру.
Випікайте 25-35 хвилин при температурі 210 градусів..


Шукати більше по тегам: риба запечена риба гарячі страви

Немає відгуків на цю статтю.

Ваша оцінка статті:
Рекомендовані товари
Рекомендовані статті
Райдужна форель запечена з травами - зображення

Райдужна форель запечена з травами

 Простий   0:25   4

05.06.2019