Лосось запечений з медом і гірчицею у фользі

Лосось з медом і гірчицею у фользі - зображення
26.04.2019

Цей рецепт запеченого лосося включає в себе смачний домашній медово-гірчичний соус. Його також можна швидко і легко приготувати в духовці або на грилі - на ваш вибір.

Лосось запечений з медом і гірчицею у фользі - фото 1
Час приготування: 00:25
Спосіб приготування: Запікання, Гриль
Вид страви: Гаряча страва
Кухня: Європейська
Порцій: 6
Інгредієнти:

ЛОСОСЬ У МЕДОВО-ГІРЧИЧНОМУ СОУСІ:
1 партія медово-гірчичного соусу (див. нижче)
1 кг філе лосося, без кісток і без шкіри
1 столова ложка дрібно нарізаного свіжого листя петрушки

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ МЕДОВО-ГІРЧИЧНОГО СОУСА:
1/3 склянки цільнозернової гірчиці
1/4 склянки меду
4 зубчики часнику, очищених і подрібнених
2 столові ложки свіжого лимонного соку
1/4 чайної ложки копченої паприки
1/4 чайної ложки кошерної солі
1/8 чайної ложки чорного перцю

Покроковий рецепт:

Розігрійте духовку до 375 ° F. Або розігрійте гриль до середньої температури.
Приготуйте соус з гірчиці з медом, як зазначено нижче.
Застеліть велике деко великим листом алюмінієвої фольги. Побризкайте фольгу кулінарним спреєм, потім викладіть лосося в середині фольги.
Покладіть ложку медово-гірчичного соусу на лосося і рівномірно розподіліть його так, щоб він покрив верх лосося.
Складіть боки алюмінієвої фольги вгору і поверх лосося, поки він не буде повністю закритий. (Якщо ваш лист фольги недостатньо великий, просто помістіть другий лист фольги зверху і складіть так, щоб утворився запечатаний пакет.)

Приготування в духовці: запікати 14-15 хвилин або до тих пір, поки лосось не буде майже повністю готовий. (Час приготування залежить від товщини лосося, тому краще перевірити його на кілька хвилин раніше, якщо у вас більш тонкий зріз лосося.) Вийміть лосося з духовки, акуратно відкрийте і витягніть алюмінієву фольгу, щоб верх риби був повністю відкритий. (Будьте обережні, багато гарячої пари вийде!) Змініть налаштування духовки на смаження, а потім поставте рибу в духовку і смажте протягом 2-3 хвилин. (При приготуванні їжі уважно стежте за лососем, щоб переконатися, що соус не горить.)

Приготування на грилі: Обережно перенесіть пакет з лососем на гриль і смажте на грилі протягом 12-14 хвилин або до тих пір, поки лосось не буде майже повністю готовий. (Час приготування залежить від товщини лосося, тому краще перевірити його на кілька хвилин раніше, якщо у вас є більш тонкий зріз лосося.) Обережно відкрийте і витягніть алюмінієву фольгу, щоб верхня частина риби була повністю відкрита. (Будьте обережні, багато гарячої пари вийде!) Продовжуйте готувати 3-4 хвилини, поки риба не буде прожарена.
Вийміть лосося з духовки або гриля. Рівномірно посипати верхівку лосося петрушкою і відразу подавати.

РЕЦЕПТ МЕДОВО-ГІРЧИЧНОГО СОУСА:
Збийте всі інгредієнти в невеликій мисці, до повного змішування.

Лосось запечений з медом і гірчицею у фользі - фото 2
Лосось запечений з медом і гірчицею у фользі - фото 3
Лосось запечений з медом і гірчицею у фользі - фото 4
Лосось запечений з медом і гірчицею у фользі - фото 5
Шукати більше по тегам: риба запечена риба гарячі страви гриль

Немає відгуків на цю статтю.

Ваша оцінка статті:
Рекомендовані товари
Рекомендовані статті
Райдужна форель запечена з травами - зображення

Райдужна форель запечена з травами

 Простий   0:25   4

05.06.2019