Мідії у часниково-сметанному соусі

Мідії у часниково-сметанному соусі - зображення
18.03.2019

Цей швидкий рецепт мідій вже став визнаною класикою і особливо гарно поєднується з пастою. Проте його звичний варіант з вершковим соусом тут замінений на смачніше і ближче нам, українцям, поєднання сметани та часнику, яке точно прийдеться всім до смаку.



Час приготування: 00:20
Спосіб приготування: Запікання
Вид страви: Гаряча страва
Кухня: Європейська
Порцій: 2
Інгредієнти:

0,450 грам мідій (без черепашок, розморожені)
1 невелика цибулина (дрібно нарізана)
2 зубчики часнику (дрібно нарізані)
1 столова ложка оливкової олії
5 столових ложки сметани
сіль
перець
2 столові ложки петрушки (дрібно нарізана)

Покроковий рецепт:

Нагрійте оливкову олію в середній сковороді і на середньому вогні.
Додайте цибулю і варіть, помішуючи, до прозорості, близько 5 хвилин.
Додайте мідії і готуйте помішуючи час від часу протягом 5 хвилин.
Додайте сметану і часник і продовжуйте готувати ще 2-3 хвилини. Приправте сіллю і перцем.
Прикрасьте петрушкою.
Насолоджуйтесь!


Шукати більше по тегам: мідії морепродукти гарячі страви

Немає відгуків на цю статтю.

Ваша оцінка статті:
Рекомендовані товари