Фарширована щука

Проста фарширована щука - зображення
29.12.2018

Святкові страви можуть бути легкими і корисними! Цей класичний рецепт фаршированої щуки зручний простим приготуванням без необхідності патрати і фарширувати рибу. Подача у вигляді окремих шматочків дуже зручна і підійде навіть для повсякденного приготування цієї смачної страви.

 

 

СКЛАДОВІ

 

1 щука (філе риби)

180 г білого хліба

1 стакан молока

2 яйця

2 цибулини ріпчастого луку

1 буряк

1 морква

300 г томатного соусу

2 столові ложки вершкового масла

1 зубчик часнику

кріп, петрушка - за смаком

чорний мелений перець - за смаком

сіль за смаком

 

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

 

Подрібніть в м'ясорубці частина філе риби (без шкури) з ріпчастою цибулею. Змішайте їх з замоченим в молоці хлібом, яйцями, вершковим маслом, сіллю і перцем. Двічі пропустіть через м'ясорубку інгредієнти. Покладіть приготовлену начинку на філе риби і поверніть її. Потім наріжте рулет на порції.

 

Покладіть шматочки сирого буряка, моркви і другий цибулини в глибокий сотейник. Покладіть фаршировану щуку вище. Залийте все водою, додайте дрібно нарізаний часник і тушкуйте інгредієнти протягом 1 години.

 

Залити щуку томатним соусом і посипати нарізаним кропом або петрушкою перед подачею на стіл..

Шукати більше по тегам: фарширована риба риба гарячі страви

Немає відгуків на цю статтю.

Ваша оцінка статті:
Рекомендовані товари
Рекомендовані статті