Тушкована риба в томатному соусі з базиліком

Тушкована риба з томатами і базиліком - зображення
01.04.2019

У сонячну весняну погоду хочеться легких сонячних страв! Проте ще досить холодно щоб балуватися прохолодними салатами, тож ми пропонуємо швидкий рецепт тушкованої риби. Це легка риба, варена у томатному соусі з базиліком, яка підійде шанувальникам дієт та здорового образу життя.
Вам найбільше сподобається в цій рибній страві, крім того, що вона абсолютно чудова, - це те, що її неймовірно легко приготувати і що вона використовує рибу в замороженому вигляді. Її навіть не потрібно розморожувати!


Час приготування: 00:40
Спосіб приготування: Тушкування
Вид страви: Гаряча страва
Кухня: Європейська
Порцій: 4
Інгредієнти:

4 шматочки по 175 г (6 унцій) замороженого філе білої риби на ваш вибір *
2 склянки (425 г або 15 унцій) помідорів чері, розрізаних навпіл
2 зубчики часнику, дрібно нарізані
1/2 склянки (120 мл) легкого курячого бульйону
1/4 склянки (60 мл) сухого білого вина (або використовуйте більше курячого бульйону)
1/2 чайної ложки солі
1/2 ч.л. меленого чорного перцю
1/4 склянки свіжого листя базиліка, дрібно нарізаних (плюс ще для гарніру)

Покроковий рецепт:

Помістіть помідори, часник, сіль і перець в сотейник на середньому вогні; варіть 5 хвилин або поки помідори не стануть м'якими і не почнуть пузиритися.
Додайте курячий бульйон, біле вино (якщо використовуєте), заморожене рибне філе і рубаний базилік. Накрийте кришкою і тушкуйте протягом 20-25 хвилин, поки риба повністю не приготується.
Посипати ще жменькою нарізаного базиліка і подавати на тарілці з рисом, кус-кусом або кіноа, якщо це необхідно.
* Для цього рецепта найкраще підійдуть філе щільної білої риби, такої як тріска, палтус, сом.


Шукати більше по тегам: риба

Немає відгуків на цю статтю.

Ваша оцінка статті:
Рекомендовані товари
Рекомендовані статті
Проста фарширована щука - зображення

Проста фарширована щука

 Середній   1:30   4

29.12.2018