Спаржева квасоля запечена з сиром і часником

Спаржева квасоля з сиром і часником - зображення
15.05.2019

Свіжі зелені боби обсмажені з рубаним часником і маслом, а потім покриті розтопленим сиром чеддер. Ви ніколи більше не будете готувати стручкову квасолю будь-яким іншим способом!

Час приготування: 00:45
Спосіб приготування: Запікання
Вид страви: Гарнір
Кухня: Американська
Порцій: 8
Інгредієнти:

1,5 кг зеленої квасолі, свіжої або замороженої, нарізаною
1/4 склянки олії тонкими скибочками
5 зубчиків подрібненого часнику
2 чашки тертого сиру чеддер

Покроковий рецепт:

Покладіть зелену квасолю на дно форми для випічки 9 x 13. Посипати подрібненим часником і шматочками вершкового масла зверху. Накрити фольгою.
Випікати при температурі 400 градусів 15 хвилин. Видаліть фольгу, розмішайте, знову покладіть фольгу і випікайте ще 15 хвилин.
Видаліть фольгу, перемішайте і посипте сиром зверху. Випікати додатково 5 хвилин, поки сир повністю не розплавиться.

Шукати більше по тегам: спаржева квасоля закуски

Немає відгуків на цю статтю.

Ваша оцінка статті:
Рекомендовані товари