Хлібні палички зі шпинатом у формі новорічної ялинки

Ялинка з хлібних паличок зі шпинатом - зображення
22.12.2018

З кожним роком стає все важче вигадувати новий рецепт, який всім сподобається. І завжди хочеться, щоб його швидко і легко було приготувати, адже асортимент страв, які ми зазвичай готуємо до святкової вечері, завжди великий.

Ця швидка закуска - гарний варіант для домашньої вегетаріанської піци. Ці шпинатові хлібні палички також відмінно замінять звичайний хліб. І так зручно приготувати пару цікавих соусів, щоб занурювати палички в них. А ідея зробити з них ялинку зробить вашу вечерю найкращою з усіх!

 

 

СКЛАДОВІ

 

350 грам замороженого нарізаного шпинату, розмороженого і висушеного

200 грам вершкового сиру, пом'якшеного

2 зубчики часнику, рубаного

1/2 чайної ложки солі

1/2 чайної ложки цибульного порошку

1/4 чайної ложки перцю

1/4 чайної ложки порошку чилі

1 чайна ложка італійської приправи

1/2 склянки натертого сиру пармезан

1 стакан сиру Чеддер або Моцарелла

 

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

 

Почніть з змішування інгредієнтів зі шпинатом. Обов'язково необхідно розморозити заморожений шпинат (або просто необхідно розморозити його в мікрохвильовій печі) і стисніть в жмені, щоб видавити більшу частину вологи. Потім використовуйте ручний або настільний міксер, щоб перемішати зі пом'якшеним вершковим сиром, часником, приправами і сирами.

 

Розкатайте тісто на аркуші пергаментного паперу. Використовуючи ніж для піци, відріжте кірку, як показано нижче:


 

Це дає вам один великий трикутник і два менших. Перенесіть менші трикутники на другий шматок пергаментного паперу, помістивши довгі бічні краї разом, щоб зробити ще один великий трикутник. Тісто буде трохи розтягуватися, коли ви будете його переміщати - нічого страшного, просто обережно підтягніть його в потрібну форму, притискаючи дві половинки разом в середині. Це буде основою хлібних паличок. Нанесіть суміш зі шпинатом.



Посипте сиром, що залишився, а потім накрийте першим трикутником тесту. Швидше за все, вам доведеться трохи потягнути за тісто, щоб воно повністю покривало базовий трикутник.


Використовуючи ніж для піци, наріжте шматочки від середини до кожного краю приблизно на кожні 3 см вниз по трикутнику, як показано нижче. Не розрізайте повністю поперек; залиште близько 3 см в середині дерева недоторканими.



Візьміть кожен «шматочок» і поверніть його, щоб сформувати форму гілки, як показано нижче. Для верхнього зрізу, який дуже короткий, просто поверніть наполовину; рухаючись далі вниз по дереву, довгі скибочки проверніть на два або три повних повороти.



Випікати при температурі 400 градусів протягом приблизно 22 хвилин, поки дно повністю не приготується. Верх буде красивим і коричневим, але переконайтеся, що нижня частина просмажена. Якщо ви готуєте на товстому листі для печива, ви можете приготувати його на нижній решітці в духовці.


Діставши з духовки, ви можете змастити хлібні палички розтопленим маслом, часниковим порошком і приправами.



Подавайте страву теплою. Кожен може відірвати хлібну паличку або дві, щоб насолоджуватися.


Шукати більше по тегам: хлібні палички вегетаріанські рецепти закуски

Немає відгуків на цю статтю.

Ваша оцінка статті:
Рекомендовані товари