Проста закуска з фуа-гра

Закуска з фуа-гра - зображення
16.04.2019


Час приготування: 00:30
Вид страви: Закуска
Порцій: 2
Інгредієнти:

1 апельсин

400 г фуа-гра 

4-5 листків зеленого салату 

сіль 

0,5 склянки портвейну 

0,5 багета 

сік лимонний 

масло вершкове - 1 ст. л. 

1 ч. л. оливкової олії 

цукор - 2 ст.л.

Покроковий рецепт:

Апельсини розрізати навпіл. З половини апельсина вичавити сік. Решта очистити, тонко нарізати, видалити кісточки.

Портвейн влити в сотейник, додати лимонний сік і цукор. Поставити на середній вогонь і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Зменшити вогонь і уварюють соус 8-10 хв. Нарізані апельсини покласти в глибоку тарілку, залити гарячим соусом, накрити харчовою плівкою і відставити.

Багет акуратно нарізати. Вершкове масло розігріти в сковороді; обсмажити скибочки хліба з обох сторін до золотистої скоринки.

Фуа-гра нарізати тонкими скибочками.

Апельсиновий сік приправити сіллю і свіжомеленим чорним перцем, збити виделкою. Не припиняючи збивати, дуже тонким струменем, майже по краплях, влити оливкове масло.

Листя салату вимити, обсушити, нарізати. Змішати з заправкою. Викласти салат на блюдо, зверху помістити апельсини, поруч - фуа-гра і тости.

Шукати більше по тегам: фуагра закуски

Немає відгуків на цю статтю.

Ваша оцінка статті:
Рекомендовані товари