Курка з персиковою глазур'ю і персиками гриль

Курка з персиковою глазур'ю і персиками гриль - зображення
29.07.2019

Цей рецепт курки з персиковою глазур'ю і персиками гриль солодкий і пряний, і його легко приготувати. Ці курчата гриль - ідеальна літня страва, яку можна готувати на пікніку, на барбекю на задньому дворі або вдома. Цей рецепт смаженої курячої грудки дуже смачний, він має ідеальний баланс солодкого (але не надто солодкого) і пікантного з невеликою кількістю гостроти (або більше, якщо ви захочете), трохи обвуглений, але не копчений, ніжний, соковитий, а персики на грилі приготовлені до досконалості!

Автор: Iceman
Час приготування: 01:05
Спосіб приготування: Запікання, Гриль
Вид страви: Гаряча страва
Кухня: Американська
Порцій: 8
Інгредієнти:

1 чашка консервованих персиків
2 зубчики часнику, дрібно нарізаного або тертого
2 столові ложки оливкової олії
1 столова ложка соєвого соусу
2 чайні ложки гірчиці дижонскої
¼ чайної ложки кайенского перцю, або за смаком
1 чайна ложка солі, плюс ще на смак
¼ чайної ложки меленого чорного перцю
4 курячих грудки з кісткою і шкірою (або 8 курячих стегенець з шкірою і кісткою)
4 стиглих персика без кісточок і розрізаних навпіл

Покроковий рецепт:

✔ Розігрійте гриль до середньої температури.
✔ Для глазурі змішайте в середній мисці консервовані персики, часник, оливкову олію, соєвий соус, піжонську гірчицю, кайенский перець, сіль і чорний перець і добре перемішайте. Відкладіть 2 столові ложки глазурі.
✔ Розігрійте духовку до 180 C (350 F).
✔ Змастіть курку оливковою олією і приправте сіллю і перцем за смаком.
✔ Покладіть курку на гриль шкірою вниз і готуйте протягом 6-8 хвилин або до золотистого кольору. Переверніть курку і нанесіть зверху трохи глазурі. Готуйте ще 5-6 хвилин. Переверніть курку, змастіть глазур'ю і готуйте ще 2 - 3 хвилини.
✔ Зніміть курку з гриля і помістіть її в блюдо для приготування в духовці. Щедро нанесіть більше глазурі на курку. Поставте в духовку і готуйте близько 30-40 хвилин або до готовності.
✔ Покладіть половинки персика на решітку гриля стороною вниз, смажте 2 хвилини. Поверніть і покрийте глазур'ю. Запікайте, поки персики не стануть м'якими (ще близько 3 хвилин).
✔ Перекладіть на блюдо і подавайте.

Шукати більше по тегам: гарячі страви курка гриль

Немає відгуків на цю статтю.

Ваша оцінка статті:
Рекомендовані товари