Фільтр
Цена  53 - 520 грн.
Виробник

Риба

Сортувати:

На сторінці:

Показано з 1 по 16 із 29 (всього 2 сторінок)

Вугор смажений, без голови, у вакуумній упаковці

В наличии
Артикул: 3278

520.00 грн.

Розміри:

0,250-0,340 кг

Стан:

смажений, без голови

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Горбуша 1+ кг, без голови, патрана, свіжоморожена

В наличии
Артикул: 40165

162.00 грн.

Розміри:

1+ кг

Стан:

патраний, свіжоморожений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Дорада, розмір 300-400 г/шт., охолоджена

В наличии
Артикул: 103163

217.00 грн.

Країна походження:

Турція

Розміри:

0,300-0,400 кг

Стан:

непатраний, охолоджений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Лосось (сьомга) 6-7 кг, патраний, свіжоморожений

В наличии
Артикул: 40234

256.00 грн.

Лосось (сьомга) охолоджений 5-6 кг

В наличии
Артикул: 11026

256.00 грн.

Країна походження:

Норвегія

Розміри:

5-6 кг

Стан:

патраний, охолоджений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Минтай 0,25-0,5 кг, без голови, свіжоморожений

В наличии
Артикул: 40250

96.00 грн.

Розміри:

0,250-0,500 кг

Стан:

свіжоморожений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Окунь морський 0,3-0,5 кг, свіжоморожений

В наличии
Артикул: 1000

188.00 грн.

Розміри:

0,300-0,500 кг

Стан:

свіжоморожений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Оселедець свіжоморожений

В наличии
Артикул: 40301

53.00 грн.

Розміри:

0,3+ кг

Стан:

свіжоморожений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Оселедець слабкого соління, філе

В наличии
Артикул: 2135

117.00 грн.

Країна походження:

Україна

Розміри:

1+ кг

Стан:

слабосолоне філе, свіжоморожене

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Палтус 2-3 кг, тушка, свіжоморожений

В наличии
Артикул: 99062

393.00 грн.

Розміри:

3-5 кг

Стан:

свіжоморожений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Сібас (лаврак), 300-400 г, цілий, непатраний, охолоджений

В наличии
Артикул: 9856

216.00 грн.

Країна походження:

Турція

Розміри:

0,300-0,400 кг

Стан:

не патраний, охолоджений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Скумбрія, розмір 300-500 г, свіжоморожена

В наличии
Артикул: 103585

90.00 грн.

Розміри:

0,300-0,500 кг

Стан:

патраний, свіжоморожений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Скумбрія, розмір 300-500 г, свіжоморожена 3 шт,уп.

В наличии
Артикул: 103586

115.00 грн.

Розміри:

0,300-0,500 кг

Стан:

патраний, свіжоморожений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Філе лосося (сьомги), 2,5+ кг, на шкурі, свіжоморожене

В наличии
Артикул: 40241

422.40 грн.

Розміри:

2,5+ кг

Стан:

філе на шкурі, свіжоморожене

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Філе лосося (сьомги), 2-2,5 кг/шт., на шкурі, охолоджене

Доставка протягом 1 дня
Артикул: 11061

413.40 грн.

Розміри:

2-2,5 кг

Стан:

філе на шкурі, охолоджений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Філе масляної 4-6 кг, свіжоморожене

В наличии
Артикул: 8497

306.00 грн.

Розміри:

4-6 кг

Стан:

філе свіжоморожене

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Купити морожену рибу

Заморожена риба і молюски в багатьох випадках є найкращим вибором кухаря для якісних страв. Не варто боятися купити морожену рибу. Насправді не існує риби, яка не може бути заморожена на піку свіжості після того, як її витягли з води і правильно обробили, але важливо подумати про те, як обробляли від точки замерзання до вашої тарілки: звідки взялася, яким чином була заморожена, і як приготувати, перш ніж використовувати в своїх улюблених рецептах.

Чому купувати свіжоморожену рибу краще, ніж свіжу?

Може здатися логічним думати, що свіжа риба завжди краще замороженої, але насправді це не завжди так. Сучасні методи заморожування роблять багатьох риб в морозильній секції набагато краще тих, які іменуються «свіжої». Це пов'язано з тим, що зараз багато риби заморожується безпосередньо на човні, всього через кілька хвилин після вилову, в установках миттєвого заморожування, які підтримують температуру набагато нижче типового домашнього морозильника. А вирощену на фермах рибу заморожують на місці, оскільки морозильні камери розташовуються безпосередньо на ділянках ферми.

Оскільки більше 85 відсотків морепродуктів, які ми їмо, імпортується, велика частина цієї риби заморожується, перш ніж потрапити на наш місцевий рибний ринок або в продуктовий магазин. Деяка риба, позначена як «свіжа», насправді раніше була заморожена, і, хоча про це не знають більшість покупців, так роблять багато рибні ринки. IceMan дає 5 порад, які допоможуть при покупці, замороженої або охолодженої риби:

  1. Звертайте увагу на наявність еко-етикетки.
  2. Подивіться на географічні дані або звідки "припливла" риба.
  3. Розберіться в скороченнях на упаковці (FAS, IQF і ін.)
  4. Розморожуйте безпечно.
  5. Або приготуйте прямо з морозильної камери!

У пошуках свіжої замороженої риби

Очевидно, є підстави для покупки замороженої риби, але не всі заморожені риби створені рівними. Є деякі ринки, де є ряди риб, просто кинутих в пінопластову упаковку і поміщених в морозильник. Щоб знайти кращу заморожену рибу, вам потрібно шукати одну з двох речей: запечатану вакуумом рибу або рибу з густою памороззю на ній. Це більш старий метод заморожування, який добре захищає рибу.

І незалежно від того, купуєте ви свіжу або заморожену рибу, є явні ознаки того, чи правильно зберігалася риба. Якщо ви купуєте цілу рибу, ви повинні переконатися, що:

  • очі чисті і не каламутні;
  • риба має чистий і рівний колір;
  • зябра червоні;
  • і, головне, аромат риби нормальний, чи не відштовхуючий.

Які переваги у замороженої риби?

Є багато вагомих причин для покупки замороженої риби, включаючи смак, зручність і ціну. Рибу заморожують на піку свіжості, що дозволяє зберегти смак і текстуру. І поки її не розморожувати це нікуди не дінеться. Коли справа стосується зручності, ніщо не зрівняється із замороженою рибою. Заморожування також продовжує сезон риби, роблячи рибу, яку зловили влітку, смачним задоволенням в середині зими. І, як ви могли підозрювати, заморожена риба більш доступна, ніж свіжа - приблизно на 20 відсотків.