Обсмажений палтус в часниковому соусі з білого вина

Палтус в часниковому соусі з білого вина - зображення
25.07.2019

Корисне і легке обсмажене філе палтуса в соусі з білого вина з лимоном і часником, з томатами черрі і свіжим базиліком.

Автор: Iceman
Час приготування: 00:35
Спосіб приготування: Тушкування
Вид страви: Гаряча страва
Кухня: Італійська
Порцій: 4
Інгредієнти:

4 шматочки філе палтуса по 200г
250г томатів черрі (половинки або скибочки)
1/3 Склянки сухого білого вина
4-5 зубчиків часнику (тертого)
1 лимон
2 щіпки морської солі або за смаком
чорний перець за смаком
3 столові ложки оливкової олії
1/4 Склянки свіжого листя базиліка (тонко нарізаних)

Покроковий рецепт:

✔ Доведіть рибу до кімнатної температури протягом 20 хвилин і промокніть насухо паперовими рушниками.
✔ Добре приправити з обох сторін хорошою дрібкою морської солі і свіжомеленим чорним перцем.
✔ Нагрійте одну столову ложку оливкової олії в чавунній пательні на середньому вогні.
✔ Акуратно покладіть рибу на пательню і тушкуйте близько 2 хвилин з кожного боку в залежності від товщини. Використовуйте лопатку, щоб акуратно перегорнути, не ламаючи. Перекласти на тарілку і тримати в теплі.
Часниковий соус з білим вином
✔ Додайте ще одну столову ложку оливкової олії в пательню і додайте тертий часник. готувати близько 15 секунд, намагаючись не дати йому згоріти. Додайте помідори і дрібку солі, а потім додайте біле вино.
✔ Дайте соусу варитися кілька хвилин, поки помідори не лопнуть і не випустять соки.
✔ Перенесіть приготовлену рибу назад на пательню і прогрійте ще хвилину або близько того.
✔ Зняти з вогню і скропити рибу лимонним соком.
✔ Подавати з невеликою кількістю оливкової олії і приправити свіжим базиліком.

Шукати більше по тегам: риба запечена риба гарячі страви

Немає відгуків на цю статтю.

Ваша оцінка статті:
Рекомендовані товари
Рекомендовані статті
Проста фарширована щука - зображення

Проста фарширована щука

 Середній   1:30   4

29.12.2018