Фільтр
Цена  36 - 468 грн.
Виробник

Напівфабрикати

Сортувати:

На сторінці:

Показано з 1 по 16 із 30 (всього 2 сторінок)

Водорослі сушені Норі, 5 шт.

В наличии
Артикул: 29246

36.00 грн.

Картопля фрі , нарізана соломкою 9/9, 2,5 кг

Доставка протягом 1 дня
Артикул: 102656

95.57 грн.

Стан:

свіжоморожений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Картопля фрі Тріумф, нарізана соломкою 10*10, 2,5 кг

Доставка протягом 1 дня
Артикул: 107325

108.24 грн.

Стан:

свіжоморожений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Картопля фрі Тріумф, нарізана соломкою 7/7, 2,5 кг

В наличии
Артикул: 293250

112.20 грн.

Стан:

свіжоморожений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Картопляні кульки Нозети, уп. 2.5кг, Купити з доставкою по Києву ❄ICEMAN❄

Доставка протягом 1 дня
Артикул: 103864

156.00 грн.

Стан:

свіжоморожений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Картопляні ростіси Хешбраунз, уп. 2.5кг

В наличии
Артикул: 107083

210.00 грн.

Стан:

свіжоморожений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Картопляні скибки, по-селянські, зі скоринкою, уп. 2.5кг/шт.

Доставка протягом 1 дня
Артикул: 102135

113.52 грн.

Стан:

свіжоморожений

Температура і термін зберігання:

12 місяців при температурі, C від -24 до -18

Ковбаски "Медітарано", охолоджені

В наличии
Артикул: 90214

122.00 грн.

Стан:

охолоджені

Температура і термін зберігання:

10 діб при температурі С від 0 до +4

Ковбаски "Чевапчічі" зі свинини, охолоджені 0.400 кг

В наличии
Артикул: 90212

72.00 грн.

Стан:

охолоджені

Температура і термін зберігання:

10 діб при температурі С від 0 до +4

Ковбаски гриль "Часникові", охолоджені 0,500кг

В наличии
Артикул: 406894

78.00 грн.

Стан:

охолоджені

Температура і термін зберігання:

10 діб при температурі С від 0 до +4

Ковбаски для гриля "Альпійські", охолоджені 0,600 кг

В наличии
Артикул: 413780

98.00 грн.

Стан:

охолоджені

Температура і термін зберігання:

10 діб при температурі С від 0 до +4

Ковбаски для гриля "Шашличні", охолоджені 0.600 кг

В наличии
Артикул: 413781

98.00 грн.

Стан:

охолоджені

Температура і термін зберігання:

10 діб при температурі С від 0 до +4

Ковбаски для гриля Мюнхенські, охолоджені 0,600 кг

В наличии
Артикул: 90218

89.00 грн.

Стан:

охолоджені

Температура і термін зберігання:

10 діб при температурі С від 0 до +4

Ковбаски для смаження курячі, охолоджені

В наличии
Артикул: 90209

144.00 грн.

Стан:

охолоджені

Температура і термін зберігання:

10 діб при температурі С від 0 до +4

Ковбаски-гриль "Індичі делікатесні", охолоджені

В наличии
Артикул: 90215

147.00 грн.

Стан:

охолоджені

Температура і термін зберігання:

10 діб при температурі С від 0 до +4

Ковбаски-гриль "Ковбаски з сиром", охолоджені

В наличии
Артикул: 402042

216.00 грн.

Стан:

охолоджені

Температура і термін зберігання:

10 діб при температурі С від 0 до +4

Кулінарні напівфабрикати-різноманітні продукти харчування, що надходять у продаж підготовленими для кулінарної обробки. Асортимент кулінарних напівфабрикатів різноманітний: вони можуть бути м'ясними, рибними, овочевими, круп'яними і комбінованими. Напівфабрикати дозволяють господаркам уникнути трудомісткої роботи по первинній обробці сирих харчових продуктів. Кулінарні напівфабрикати слід відрізняти від кулінарних виробів, які готові до вживання в їжу в холодному або розігрітому вигляді.

Зміст

1 М'ясні напівфабрикати

2 рибні напівфабрикати

вареник:

--- з картоплею (з засмаженою цибулею) 

--- з картоплею і сиром (солоні)

--- з картоплею, грибами і шпинатом 

--- з капустою 

--- з капустою і картоплею 

--- з сиром 

--- з м'ясом 

--- з лівером 

--- з картоплею і грибами 

--- з картоплею і печінкою 

чебереки:

--- з м'ясом і цибулею 

зрази:

--- з м'ясом 

--- з рисом, яйцем і зеленню кропу 

--- з капустою 

--- з капустою і грибами 

--- з куркою і грибами 

млинчик :

--- з сиром домашнім 

--- з сирною масою (ванільна, з родзинками, курагою) 

--- з сиром домашнім + родзинки, курага 

--- з м'ясом (свинина зі смаженою цибулею) 

--- з м'ясом курячим + гриби 

--- з яблуками і корицею 

--- з капустою 

--- з капустою і грибами 

голубці:

--- голубці з рисом і свинячим фаршем 

--- голубці з рисом і курячим фаршем 

--- голубці з рисом і грибами 

--- ліниві голубці 

--- тефтелі свинячі з рисом 

--- тефтелі індичі з рисом 

--- фрикадельки свинячі 

--- фрикадельки яловичі 

--- фрикадельки курячі 

--- фаршировані печериці 

--- печінковий торт 

---плов 

--- рис з овочами 

--- рис з морепродуктами 

Кіш з куркою, грибами і сиром

Кіш з беконом і брокколі 

Кіш зі шпинатом і сиром

Солодке:

--- Желе Веселка (сметанна)

--- тертий пиріг

--- сирна запіканка 

---шарлотка 

--- панакота ванільна 

М'ясні напівфабрикати

М'ясні напівфабрикати по виду м'яса поділяються на яловичі, баранячі і свинячі, а по обробці — на натуральні, паніровані і рубані. До м'ясних напівфабрикатів відносять фарш і пельмені.

Натуральні м'ясні напівфабрикати являють собою шматки м'яса від яловичих, баранячих і свинячих туш, вони в свою чергу бувають крупно - і мелкокусковимі і порційними. Крупнокускові напівфабрикати з яловичини і свинини не містять кісток: вирізка яловича з клубово-поперекового м'яза, тонкий край яловичий, товстий край яловичий, заднетазовая яловича частина, а також вирізка свиняча цілком або шматками, окіст задній свинячий, шийка свиняча. Дрібнокускові напівфабрикати отримують з яловичини, свинини і баранини, вони придатні для смаження (бефстроганов, піджарка, шашлик), гасіння (азу, гуляш, плов, рагу) і варіння (суповий набір). Порційні напівфабрикати-шматки м'яса з найбільш ніжних м'язів: антрекоти, біфштекси, лангети, ескалопи, філе, а також яловичина, свинина і баранина духові.

Паніровані м'ясні напівфабрикати-вироби зі шматків м'яса, змащених яєчною масою і обвалених в сухарній паніровці. Рубані напівфабрикати отримують з м'ясного фаршу з додаванням яєць, солі і спецій. До них зараховують: біфштекс, шніцель, купати, котлети московські, тефтелі та ін.М'ясні напівфабрикати упаковують в оборотні ящики, картонні коробки з отворами для циркуляції повітря, прозору плівку і полімерні матеріали.

Рибні напівфабрикати

Оброблена риба на прилавку рибного ринку в Києві

Рибні напівфабрикати є в основному готовою продукцією, що не вимагає трудомісткого процесу оброблення риби, вже підготовленої до теплової обробки і поставляється споживачеві в охолодженому або замороженому вигляді. Виробництво рибних напівфабрикатів дозволяє раціональніше розпоряджатися рибною сировиною в порівнянні з реалізацією риби в цілому, неробленому вигляді, оскільки неїстівні відходи переробки рибної сировини йдуть на приготування кормової продукції. На суднах рибні напівфабрикати заготовлюються з щойно виловленої риби з подальшим заморожуванням, а на берегових підприємствах — з живої і свіжої, або з мороженої риби після її розморожування.

До рибних напівфабрикатів відносять рибу спеціальної обробки, рибне філе, рибний харчовий фарш, рибні супові набори, рибні котлети і Рибні шашлики, а також готові до вживання в їжу кулінарні вироби. Рибу спеціальної оброблення готують з риби-сирцю або охолодженої риби: обробленої на тушку і шматок масою 0,2—1 кг, а велику рибу — на шматки по довжині дека вагою не менше 1 кг.морожену рибу спеціальної оброблення випускають в глазурованому вигляді. Рибний харчовий фарш з м'яса нежирних риб виробляється двох сортів: фарш рибний і фарш особливий (тільки з м'якоті). Надходить у продаж в замороженому вигляді. Рибні супові набори для приготування юшки і супів складаються зі шматочків тушок, калтичків, голови (без зябер), хрящів і хребтових кісток вагою в 0,5—1 кг з набором прянощів. Рибний шашлик готують з осетрових риб. До рибних напівфабрикатів також відноситься сушена риба стокфіск і кліпфіск, отримана холодним методом, яка для кулінарної доробки піддається замочуванню.

На відміну від рибних напівфабрикатів, рибні кулінарні вироби готові до вживання в холодному або розігрітому вигляді. Їх підрозділяють на наступні види: натуральні (риба смажена, варена, печена, заливна, сальтисони, холодці, рулети), з рибного фаршу (котлети, ковбаси, сосиски, риба фарширована), рыбомучные (пиріжки, кулеб'яки, розтягаї, біляші, чебуреки з рибною начинкою), рибні масла (оселедцеве, креветочні і ікорне), з солоних оселедцевих риб і скумбрії (паста, оселедець січений), заморожені (плов рибний, солянка рибна, юшка рибна, смажені рибні палички).